Investeer met JEX in een portefeuille vol zekerheden.

5% – 8% rendement per jaar

Rente uitkering per maand

Ik wil

Persoonlijk contact

Ik wil

Direct deelnemen

Ik wil

Meer weten

5 zekerheden van JEX Finance

Een investering draait niet alleen om rendement, maar ook om behoud van kapitaal. Debiteurenfinanciering is een vorm van veilig investeren, met grote spreiding van uw geld. Tegen een mooi rendement.

Onderpand van debiteuren en facturen

Facturen grotendeels verzekerd

Spreiding over duizenden facturen

Professioneel KYC proces

Dekking van de groep

Vele investeerders gingen u voor.

JEX Finance is sterk in debiteurenfinancieringen. Een bijzondere vorm van financiering die wereldwijd snel aan terrein wint. Een vorm van financieren met veel onderpand en zekerheden op het ingelegde vermogen, maar in tegenstelling tot andere financieringen met veel onderpand en met een mooi rendement van 5% – 8% per jaar.

Bij JEX gaan we voor de financier en investeerder net iets verder. Wij realiseerden o.a. een modern en veilig beheerportaal; JEXchange. Op JEXchange kunt u uw investeringen altijd terugvinden. Tevens betaalt JEX de rentes op de financiering iedere maand uit en maken we altijd tijd voor persoonlijk contact met onze financiers en investeerders.

Uw JEX-voordelen als investeerder

5% - 8% rendement per jaar

Iedere maand uitbetaling van rente

Debiteuren en facturen als onderpand

Bepaal zelf de looptijd

Een geavanceerd investeerdersportaal

JEX feiten

Net wat meer informatie over JEX.

Enkele van onze honderden debiteuren

Veelgestelde vragen

Welke zekerheden heb ik op mijn investering?
Facturen en debiteuren vormen het onderpand onder de financieringen. Dat betekent dat tegenover iedere geïnvesteerde euro een goedgekeurde euro op de factuur staat. Financieringen worden alleen verstrekt op basis van de aangeleverde facturen, en dus de geleverde dienst. Daarnaast heeft JEX de portefeuille grotendeels verzekert.
Wanneer ontvang ik mijn rendement?
Rendement wordt iedere maand uitgekeerd en we berekenen de uit te keren rente op basis van 365 dagen. Iedere dag telt dus mee in uw rendement.
Waar vind ik mijn investeringen terug?
JEX heeft een eigen en unieke beheeromgeving voor haar investeerders en financiers. In de omgeving JEXchange vindt u uw investeringen en andere investeringskansen terug.
Hoe blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen van JEX?

JEX houdt van persoonlijk contact en dus organiseren we geregeld momenten met onze financiers en investeerders. Daarnaast sturen wij geregeld nieuwsbrieven uit en kunt u ons volgen op alle socials.

We helpen u graag verder

Ik wil

Contact met JEX

Ik wil

Deelnemen via JEXchange